Geniet van hoe mooi je bent!

Laat je zien!

Veel vrouwen verstoppen zich, durven zichzelf niet te laten zien. Dat is zo zonde! En als jij dat ook doet dan help ik je graag. Want weet je wel hoe mooi je bent?

En juist ook als je je wel gewoon durft te laten zien, maar niet zo goed weet hoe je je huid het mooiste kan verzorgen, je ogen kan laten spreken of gewoon niet weet wat bij je past ben je meer dan welkom voor een professioneel en altijd eerlijk advies.

Make-up advies

Tijdens deze één-op-één sessie laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf gemakkelijk en snel een mooie natuurlijke make-up kan aanbrengen. We kijken samen naar welke kleuren het beste bij je passen en van welke producten jij gaat stralen. Wat dat vind ik het belangrijkste, dat het helemaal bij jou past. Ik leer je daarom graag kennen en luister goed naar wie je bent. Ook komt de hele huidverzorgingslijn aan bod en ga je met een mooie look naar huis. (tip: ga iets leuks doen daarna)!

Kleur advies

Ben je op zoek naar de juiste kleur foundation voor jouw huid, wil je weten welke kleuren oogschaduw jou het mooiste staan of wil je de fijne lipgloss eens uitproberen? Dan is een kleuradvies wellicht iets voor jou. In 30 minuten geef ik advies alleen over de producten waarin jij geïnteresseerd bent.

Tarieven

Make-up advies – 75 minuten | €65,00

(na afloop krijg je eenmalig 10% korting op de aanschaf van producten)

Kleuradvies – 30 minuten | €35,00

(bij aanschaf van 3 producten of meer vervallen de kosten voor het kleuradvies)

Cadeaubonnen | v.a. €10,00

In te ruilen voor alle producten of diensten!

Ze straalt kracht en schoonheid uit en geniet van elke nieuwe dag

Spreuken 31:25 – Bijbel

Follow me!

@nathanie.beauty.and.makeup

Scroll naar boven