Straal op jouw dag!

She said yes!

Je gaat trouwen, van harte gefeliciteerd! Op deze belangrijke dag wil jij natuurlijk stralen en er op z’n mooist uit zien. Daar help ik je graag bij!

Een aantal weken voor de bruiloft kom je bij mij langs voor een proefmake-up. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd om samen te bespreken wat je wensen zijn en kijken we wat jou mooi staat. Op de dag zelf kom ik op de gewenste tijd naar jou toe.

Ook als je in je dagelijks leven weinig of geen make-up draagt geeft het voor de foto’s echt het mooiste resultaat om hier op je trouwdag wel voor te kiezen. Veel fotografen raden het zelfs aan. Ik help je graag aan een mooie natuurlijke look en zorg ervoor dat je nog steeds echt helemaal jezelf bent, maar dan wel de allermooiste versie.

Ook verzorg ik heel graag de make-up van je bruiloftsgasten. Zo kunnen jouw (schoon)moeder, (schoon)zus, getuigen of andere familieleden en vriendinnen ook stralen op deze feestelijke dag.

Tarieven

Bruidsmake-up (incl. proefsessie en huidverzorging

€197,00

Visagie bruiloftsgasten
(prijs per persoon)

 €45,00

Visagie speciale gelegenheid

 €45,00

Visagie tot 12 jaar

 €20,00

Het beste kun je zo snel mogelijk informeren voor beschikbaarheid op jullie trouwdatum.

Reiskosten buiten Sliedrecht bedragen € 0,40 per kilometer + ev. parkeerkosten.

Bij reistijd langer dan 60 minuten wordt een meerprijs van € 25,- in rekening gebracht.

Meerprijs bij het starten om of voor 7.00u is € 25,- per halfuur.

Maak je alleen gebruik van de proefsessie dan wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht.

De make-up waarmee ik werk is gemaakt van 100% pure mineralen. Dit heeft als voordeel dat het voor elke huid geschikt is, ook voor de meest gevoelige huid. Het geeft een mooie natuurlijke en egale dekking, zonder masker gevoel en bevat geen chemische ingrediënten.

 

Het was fijn om van tevoren een proefsessie te hebben zodat je alle tijd en ruimte hebt om te kijken wat je mooi vind en bij je past. Nathanie kijkt ook goed wat het beste bij jouw gezicht past en neemt echt de tijd voor je.
Ik vond het resultaat prachtig en paste helemaal bij mij!
Ook heb ik tijdens de bruiloft geen zorgen hoeven maken om mijn make-up en of het wel goed zat.
Heel blij mee!

Gerdien

Follow me!

@nathanie.beauty.and.makeup

Scroll naar boven