Be-you-tiful!

Special moments

Heb je een feestje of fotoshoot gepland staan of ben je bijvoorbeeld daggast op een bruiloft?

Ook dan ben je bij mij van harte welkom voor een mooie look. Samen met jou kijk ik graag naar wie je bent en hoe jij op z’n mooist voor de dag of camera komt. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook voor speciale gelegenheden of styled shoots kun je contact opnemen.

Nathanie

De make-up waarmee ik werk is gemaakt van 100% pure mineralen. Dit heeft als voordeel dat het voor elke huid geschikt is, ook voor de meest gevoelige huid. Het geeft een mooie natuurlijke en egale dekking, zonder masker gevoel en bevat geen chemische ingrediënten.

Ook verzorg ik heel graag de make-up van je bruiloftsgasten. Zo kunnen jouw (schoon)moeder, (schoon)zus, getuigen of andere familieleden en vriendinnen ook stralen op deze feestelijke dag.

Wat ik zo fijn vond aan Nathanie is dat ze echt oog heeft voor jou als persoon. Ze luistert naar je wensen en geeft advies wat mooi bij je haar en huidskleur zou passen. Omdat ik zelf niet veel make-up draag, koos ik voor een natuurlijk uitstraling. Ik was zeer tevreden met het eindresultaat. Een mooie natuurlijk look die helemaal bij mij als persoon past.
Daarnaast is ze erg aardig en stelt ze je op je gemak.

Denise

Follow me!

@nathanie.beauty.and.makeup

Scroll naar boven